top of page

XL Hair®

Een injectable behandeling tegen symptomatisch haarverlies 

XL Hair® behandelingen hebben tot doel het stoppen van haaruitval en het stimuleren van nieuwe haargroei. XL Hair® is een injectable gebaseerd op een formule bestaande uit de meest effectieve ingrediënten (o.a. anti-oxidanten, vitaminen en groeifactoren) met versterkende acties die de haarfollikels voeden, stimuleren en aanzetten tot nieuwe haargroei.  

Resultaat?

Haarverlies zal verminderen of zelfs volledig stoppen. Nieuwe haartjes zullen beginnen te groeien en de kwaliteit van de bestaande haren zal verbeteren. Tevens zorgen XL Hair® behandelingen ervoor dat het proces van het verschrompelen van haarfollikels (alopecia androgenetica) wordt teruggedraaid. 

Inhammen

Heb jij last van..

Inhammen die dieper worden?

Een breder wordende scheiding?

Steeds meer haren in de borstel na het kammen?

Kale plekken op de hoofdhuid?

Dunner wordend haar?

Hoofdhuid die steeds zichtbaarder wordt?

​Óf..

Heb jij een haartransplantatie gehad en wil jij het resultaat optimaliseren?

Mogelijk is een XL Hair® behandeling dan iets voor jou. 

Wist je dat..

01.

XL Hair® behandelingen niet pijnlijk zijn bij gebruik van de U225 injector?

02.

XL Hair® niet werkt op plekken waar helemaal geen haar meer is?

03.

XL Hair® behandelingen geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen?

04.

XL Hair® behandelingen geen downtime hebben en er niets te zien is?

05.

XL Hair® behandelingen niet leiden tot het ontstaan van nieuwe haarfollikels?

Wat is 'XL Hair®' eigenlijk? 

XL Hair® is een 'hairbooster', een injectablebehandeling voor symptomatisch haarverlies. De XL Hair® formule, ontworpen voor oppervlakkige dermale injecties in de hoofdhuid, is gebaseerd op de zuiverste en meest effectieve ingrediënten, met versterkende acties die haarfollikels voeden, stimuleren en aanzetten tot nieuwe haargroei. XL Hair® bestaat onder andere uit anti-oxidanten, vitaminen, hyaluronzuur, groeifactoren (FGF) en peptiden. 

Hoe werkt 'XL Hair®'?

Tijdens een behandeling wordt de XL Hair® injectable middels zeer oppervlakkige injecties in de hoofdhuid geïnjecteerd. Op deze manier komt het terecht op de diepte waar de haarfollikels zich in de hoofdhuid bevinden. De verschillende ingrediënten van XL Hair® zorgen ervoor dat de haarfollikels die onvoldoende groeistoffen hebben, opnieuw worden gevoed, geactiveerd en/of gereactiveerd. Dit resulteert in het verminderen dan wel stoppen van de actieve haaruitval en het stimuleren van nieuwe haargroei. 

Daarnaast kunnen XL Hair® behandelingen het proces van het verschrompelen van haarfollikels tegengaan en deels terugdraaien. Dit is een proces wat zich voordoet bij alopecia andragenetica (AA). Deze vorm van syptomatisch haarverlies zorgt voor 'patroonhaarverlies' bij mannen en vrouwen. 
1. Bij mannen uit AA zich door dieper wordende inhammen en het ontstaan van een kale kruin 
2. Bij vrouwen uit AA zich door geleidelijke verdunning van het haar en een breder wordende scheiding 

Haarfollikels verschrompelen, gaan hoger in de huid liggen en produceren minder en een slechtere kwaliteit haar totdat de productie helemaal stopt en de haarfollikels verdwijnt. 

Indicaties

XL Hair biedt de mogelijkheid om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval (alopecia) te behandelen, waaronder alopecia androgenetica en areata. Haaruitval kan een symptoom van een huidaandoening zijn of een bijkomend symptoom van een andere aandoening.

1

Alopecia

(kale plekken, dunner wordend haar)

Haarverlies

2

Overige vormen haaruitval

(niet verlittekenende vormen)

XL Hair is een goede behandeloptie wanneer er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen sprake is van comorbiditeit of comedicatie die de haargroei negatief beïnvloeden 

Ontdek XL Hair®

De klinisch bewezen effectieve hairbooster  

Bij Drs. Roos Wolthuizen is er bewust voor gekozen om de haargroeistimulatie behandelingen uit te voeren met XL Hair®. De hairbooster is al meer dan 12 jaar op de markt. XL Hair® is geregistreerd als CE Class III injectable en is onderdeel van de RRS-Inject® productlijn van Skin Tech Pharma Group. De injectables uit deze productlijn voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

xl-hair-pakket.jpg

XL Hair® behandeling

1

Foto's maken

Voorafgaand aan de behandeling zullen er foto's worden gemaakt. Het resultaat van de behandeling kan hiermee objectief in beeld worden gebracht en geeft u de mogelijkheid de vooruitgang te vervolgen.

3

XL Hair® toediening

Door middel van de U225® intra-dermale injector wordt de hairbooster op een veilige, snelle en pijnloze manier toegediend. De injector zorgt voor zeer oppervlakkige injecties. De behandeling duurt gemiddeld 30-45 minuten.

2

Reinigen hoofdhuid 

Uw hoofdhuid zal worden gereinigd met een cleanser foam, waarna er een scheiding wordt gemaakt. Het belangrijkste behandelgebied zal vervolgens worden bepaald en besproken.

4

Nazorg

Na de behandeling zal de arts met u de nazorg adviezen doornemen en uitleg geven over de producten die u thuis dient te gebruiken om de resultaten te optimaliseren.

U225 mesogun

Effect en resultaat 

Na de behandeling is niet tot nauwelijks zichtbaar dat u behandeld bent 

Het resultaat van XL Hair® is optimaal na het doorlopen van 6(♂) - 8(♀) behandelingen in kuurverband

Door het onderhouden van de behandeling kan het resultaat worden behouden én verbeterd 

Resultaat is per individu verschillend en afhankelijk van de beginsituatie bij aanvang van de behandelkuur

bottom of page