top of page

Huidscan: OBSERV 520X PRO

Een wetenschappelijke benadering van huidverzorging

Drs. Roos Wolthuizen werkt met de OBSERV 520X, de meest geavanceerde huidscan. Huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en een persoonlijk advies. De OBSERV 520X maakt zichtbaar wat niet met het blote oog waarneembaar is, en geeft als het ware een kijkje in de huid.

Zien is geloven!

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken (en schade) haarscherp in beeld. Dit stelt Drs. Roos Wolthuizen in staat om haar advies op het gebied van huidverbetering volledig af te stemmen op de behoeften van jouw huid. Wanneer je er op tijd bij bent, kun je eventuele problemen en/of schade aan het huidoppervlak mogelijk voorkomen door preventief te (be)handelen.

Professionele huidanalyse en professionele huidverbetering

Hoe werkt de OBSERV 520X?

De OBSERV 520x brengt met 10 analysemodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Er wordt als het ware met een microscoop naar uw huid gekeken. De 5 verschillende gezichtsposities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld die zelfs de kleinste details (en huidverbetering ten gevolge van behandelingen en/of productgebruik) met ongekende helderheid zichtbaar maakt.

Bekijk hier de beelden van een OBSERV 520X huidanalyse

Voor het verkrijgen van de uiterst gedetailleerde beelden wordt gebruik gemaakt van verschillende lichtbronnen. Op deze manier krijg je een betrouwbaar en objectief beeld van de conditie van jouw huid. Om de beste beelden te krijgen is het zeer belangrijk dat de huid min. 2 uren voorafgaand aan de analyse goed gereinigd is en vrij van make-up en zonnebrand is gemaakt.

Wat maakt de OBSERV 520X zichtbaar?

 1. Pigmentatiestoornissen

 2. Verdeling van melasmapigmentatie

 3. Huidschade door zonlicht

 4. Gedehydrateerde huid/milia (gerstekorrels)

 5. Overmatige talgklierproductie/vet huidtype (porfyrine)

 6. Verstopte poriën

 7. Lage talgklierproductie/droog huidtype

 8. Verhoornde huid

 9. Huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping

 10. Gevoelige, dunne, kwetsbare huid

 11. Huidoppervlaktetextuur

 12. Vasculaire gebieden (roodheid, couperose en rosacea)

 13. Verminderde bloedcirculatie

 14. Huidirritatie

Observ 520X beeldmodi
bottom of page