top of page

Skinboosters

Een pijnloze en effectieve behandeling met o.a. hyaluronzuur

Skinbooster behandelingen hebben tot doel het vertragen van het verouderingsproces van de huid en het verminderen van de tekenen van huidveroudering. Het herstellen van de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid speelt hierbij een essentiële rol, waardoor hyaluronzuur in nagenoeg alle skinboosters het hoofdingrediënt is. Deze natuurlijke voorkomende stof speelt een cruciale rol in het krijgen en behouden van een gezonde huid.

Resultaat?

Fijne lijntjes en oneffenheden zullen vervagen en er zal een subtiele volumetoename zijn ten gevolge van de hydratatie van de huid. Een skinbooster behandeling is in te zetten voor verschillende behandeldoelen, waarop de samenstelling van de skinbooster wordt afgestemd.  

Huid

Heb jij last van..

Een droge, vale huid?

Een zogenaamde 'rokershuid'?

Fijne lijntjes?

Donkere kringen onder de ogen?

Vochtwallen onder de ogen?

Oppervlakkige rimpeltjes rond de ogen?

Een slappe huid?

Mogelijk is een skinbooster behandeling dan iets voor jou. 

Wist je dat..

01.

Skinbooster behandelingen pijnloos zijn?

02.

Het hoofdingrediënt van alle skinboosters hyaluronzuur is?

03.

Skinboosters in kuurverband het mooiste resultaat geven?

04.

Skintech de fabrikant is van de RRS®-Inject skinboosters?

05.

Skinbooster behandelingen geen downtime hebben? 

Wat is een 'skinbooster' eigenlijk? 

Een skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit een basis (hoofdzakelijk natuurlijk hyaluronzuur), aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Afhankelijk van het behandeldoel, huidtype en de wensen wordt er een keuze gemaakt tussen de verschillende skinboosters. 

Hoe werkt een 'skinbooster'?

Tijdens de veroudering wordt er door de huidcellen minder collageen en elastine aangemaakt en neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Dit zorgt voor volumeverlies, huidverslapping en het ontstaan van lijntjes en rimpels in een stuggere huid. 

Skinbooster behandelingen vertragen van het verouderingsproces van de huid en het verminderen tekenen van huidveroudering. Dit doen skinboosters door het herstellen van de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid. Deze natuurlijke voorkomende stof speelt een cruciale rol in het krijgen en behouden van een gezonde huid. De belangrijkste voordelen van hyaluronzuur zijn onder andere:

  1. Het gaat vochtverlies tegen en zorgt voor een betere vochtopname, wat de huid een gezonde en stevige uitstraling geeft;

  2. Het heeft antioxiderende eigenschappen, wat de huid beschermt tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen;

  3. Het vervult een belangrijke rol in het behouden van de huidelasticiteit en het voorkomen van tekenen van huidveroudering;

Indicaties

Afhankelijk van de indicatie bevat de skinbooster verschillende indicatie-specifieke actieve ingrediënten

1

Droge huid

2

Vale huid

3

'Rokershuid'

4

Fijne lijntjes 

5

Huidveroudering

Huidverslapping

6

Verminderde hydratatie

7

Stugge huid

8

Grove poriën

Ook zijn er skinboosters specifiek voor huidverbetering rondom de ogen

Donkere kringen | Vochtwallen | Fijne lijntjes 

Ontdek RRS®-Inject skinboosters

Samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten 

Bij Drs. Roos Wolthuizen is er bewust voor gekozen om de skinbooster behandelingen uit te voeren met RRS®-Inject skinbooster van Skintech. Dit is de enige productlijn met (HMW) hyaluronzuur én indicatie-specifieke actieve ingrediënten, samengesteld uit de meest zuivere en natuurlijke elementen. De injectables uit de RRS®-Inject skinbooster productlijn voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn geregistreerd als CE klasse-III injectable.

Skintech skinbooster

Skinbooster behandeling

1

Foto's maken

Voorafgaand aan de behandeling zullen er foto's worden gemaakt. Het resultaat van de behandeling kan hiermee objectief in beeld worden gebracht en geeft u de mogelijkheid de vooruitgang te vervolgen.

3

Skinbooster toediening

Door middel van de U225® intra-dermale injector wordt de skinbooster op een veilige, snelle en pijnloze manier toegediend. De injector zorgt voor zeer oppervlakkige injecties. De behandeling duurt gemiddeld 30-45 minuten.

2

Reinigen huid 

U krijgt een haarband in uw haren zodat de huid van het gezicht volledig vrij is. Vervolgens zal de huid middels een cleanser grondig worden gereinigd 

4

Nazorg

Na de behandeling zal de arts met u de nazorg adviezen doornemen en een controle afspraak en/of vervolg behandeling inplannen.

U225 mesogun

Effect en resultaat 

Na de behandeling is niet tot nauwelijks zichtbaar dat u behandeld bent 

Het resultaat van de skinbooster is optimaal na doorlopen van 4 behandelingen in kuurverband

Door het onderhouden van de behandeling kan het resultaat worden behouden én verbeterd 

Resultaat is afhankelijk van de behandelindicatie en de gekozen skinbooster

bottom of page