top of page

Viscoderm®

De oplossing voor dynamische en/of oppervlakkige rimpels en lijntjes 

Viscoderm® behandelingen hebben een tweeledig doel: de huid lokaal diep hydrateren én verstevigen door het herstellen van de hoeveelheid hyaluronzuur. Het bevorderen van het lokale vochtgehalte in de huid geeft de skinbooster Viscoderm® een stretchende werking op dynamische en/of oppervlakkige rimpels en lijntjes (bijv. fronsrimpels, lachrimpels en slaaplijnen).

Resultaat?

De elasticiteit en kwaliteit van de huid neemt toe. Tevens worden dynamische en/of oppervlakkige rimpels en lijntjes zachter gemaakt. Dit zorgt voor een gladdere huid en daarmee een frisse uitstraling. 

Viscoderm

Heb jij last van..

Fronslijnen die blijven staan zonder dat je boos kijkt?

Slaaplijnen die halverwege de dag nog niet weggetrokken zijn?

Lachlijnen op de wangen die je beginnen te storen?

Rokerslijntjes rondom de mond die je ouder laten lijken dan je echte leeftijd?

Maar..

Wil jij minimaal of liever helemaal geen botulinetoxine (botox)?

Zie jij fillers niet zitten?

Én wens jij een mooi resultaat door het activeren van je eigen huid van binnenuit?

Mogelijk is een Viscoderm® behandeling dan iets voor jou. 

Wist je dat..

01.

Viscoderm® ook geschikt is voor het behandelen van acne littekens?

02.

Viscoderm® resultaat deels nagenoeg direct zichtbaar is?

03.

Viscoderm® o.a. ook te gebruiken is voor de hals, handen en decolleté?

04.

Viscoderm® heel mooi is in combinatie met Profhilo®

05.

Viscoderm® met zeer opp. micro injecties wordt toegepast?

Wat is 'Viscoderm®' eigenlijk? 

Viscoderm® is een innovatieve anti-aging behandeling, die voornamelijk gericht is op de behandeling van de dynamische en statische rimpels in het gezicht. Met de dynamische rimpels wordt verwezen naar de rimpels in het gezicht die ontstaan door de aanspanning van gelaatsspieren (bijv. voorhoofd-, frons- en lachrimpels). Met statische rimpels doelen we op rimpels die altijd zichtbaar zijn zonder dat er sprake is van mimische bewegingen.

 

Een Viscoderm® behandeling zorgt voor een frisse uitstraling door verzachting van lijntjes of rimpels, zonder dat er gebruik gemaakt wordt van volume of een liftend effect. Dit in tegenstelling tot fillers, die toegepast worden om plaatselijk volumeverlies te behandelen. De behandelingen zullen daarom geen verandering geven aan de natuurlijke verhoudingen in uw gezicht. 

​Viscoderm® is een skinbooster en bestaat uit ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit zonder chemische toevoegingen. Het verschil met Profhilo® is het feit dat de hyaluronzuur van Viscoderm® ultralicht gecrosslinkt is, wat wil zeggen dat er meer verbindingen tussen de hyaluronzuur moleculen zitten. Daardoor heeft Viscoderm® een stretchende werking. 

Hoe werkt 'Viscoderm®'?

Tijdens de veroudering wordt er door de huidcellen minder collageen en elastine aangemaakt en neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Dit zorgt voor volumeverlies, huidverslapping en het ontstaan van lijntjes en rimpels in een stuggere huid. 

Viscoderm® werkt op basis van ‘stretching’. Door het plaatselijk injecteren van ultralicht gecrosslinkte hyaluronzuur wordt de huid diep gehydrateerd én verstevigd. De huidkwaliteit en elasticiteit worden verbeterd en dynamische dan wel oppervlakkige lijntjes en/of rimpels worden verzacht. Dit maakt van Viscoderm® de ideale anti-aging behandeling waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat. 

 

Naast het natuurlijke anti-aging effect, is Viscoderm® erg geschikt voor het verzachten van acne littekens. 

Indicaties

Behandelingen zijn gericht op een langdurige verbetering van de huidconditie.

1

Fronsrimpels

2

Voorhoofdrimpels

3

Kraaienpootjes

4

Rokerslijntjes

5

Rokerslijntjes

Lachrimpels

6

Slaaplijnen

7

Acne littekens

8

Overige oppervlakkige lijntjes

Viscoderm® is ook geschikt voor het behandelen van:

Decolleté | Handen | Hals | Bovenarmen 

Ontdek Viscoderm®

De skinbooster bestaande uit ultralicht gecrosslinkt hyaluronzuur 

Bij Drs. Roos Wolthuizen is er bewust voor gekozen om te werken met Viscoderm®. Dit is een skinbooster die bestaat uit puur hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit, zonder chemische toevoegingen. De langdurige verbetering van de huidconditie is te danken aan het feit dat het hyaluronzuur waaruit Viscoderm® bestaat ultralicht gecrosslinkt is.

Viscoderm

Viscoderm® behandeling

1

Foto's maken

Voorafgaand aan de behandeling zullen er foto's worden gemaakt. Het resultaat van de behandeling kan hiermee objectief in beeld worden gebracht en geeft u de mogelijkheid de vooruitgang te vervolgen.

3

Viscoderm® injecties

Met een heel dun naaldje worden er kleine druppeltjes Viscoderm® oppervlakkig in de huid geïnjecteerd. De duur van de behandeling is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

2

Reinigen huid 

De huid zal worden gereinigd. Vervolgens zal de arts tezamen met jou bepalen welke lijntjes en/of rimpeltjes met de Viscoderm® zullen worden behandeld en daarmee verzacht.

4

Reinigen & nazorg

Na de behandeling zal de behandelde huid opnieuw worden gereinigd. Vervolgens zal de arts met u de nazorg adviezen doornemen en indien gewenst een controle afspraak met u inplannen over 2 weken.

Effect en resultaat 

Na de behandeling zal minimale roodheid en zwelling zichtbaar zijn, wat een normale reactie is van de huid

Het effect van Viscoderm® is optimaal na 2 behandelingen met een tussenpoos van 8 weken 

De eerste effecten van Viscoderm® zijn direct zichtbaar, waarna de verbetering geleidelijk doorzet 

Door het onderhouden van de behandeling eens per 6-8 maanden kan het resultaat worden behouden én verbeterd 

Viscoderm® geeft door verbetering van de huidconditie een heel natuurlijk resultaat

bottom of page