top of page

Huidverbetering met ZO® Skin Health 

ZO® Skin Health huidverzorging

Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet medische wijze, met uitgebreide klinisch bewezen resultaten.

Gracieus ouder worden begint bij goede huidverzorging

Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV-straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid. Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectieve dagelijkse skincare routine met de producten van ZO® Skin Health kan een gezonde huid worden opgebouwd en worden behouden.

ZO Skin Health

ZO® Skin Health: huidverbetering op cellulair niveau

Anders dan andere traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO® Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Oftewel, de actieve ingrediënten dringen diep in de huid, en werken daar waar nodig. Dit in tegenstelling tot andere (anti-aging) huidverzorgingsproducten, die enkel oppervlakkig werken.

Dr. Zein Obagi en zijn innovatieve huidverzorging

Al meer dan 30 jaar staat Dr. Zein Obagi (board gecertificeerd dermatoloog) bekend als pionier op het gebied van innovatieve huidverbetering én -verjonging, gebaseerd op zijn filosofie van het ontwikkelen van een gezonde huid in plaats van het alleen maar bestrijden van symptomen. Met zijn visionaire benadering heeft Dr. Zein Obagi internationale faam bereikt als toonaangevende autoriteit op het gebied van huidverjonging.

Een 5 stappen programma voor uw gezondste huid

Het 'ZO Saturation Program' helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere 'lagen' retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Zein Obagi raadt een 5 stappen skincare programma aan, waarin producten worden gebruikt die écht uniek zijn. 

1

Reinigen

2

Activeren

3

Stimuleren

4

Kalmeren + voeden

5

Beschermen

De producten van ZO® Skin Health zijn bij uitstek geschikt voor thuisbehandelingen van verschillende huidaandoeningen. Drs. Roos Wolthuizen stelt een persoonlijk protocol op voor jouw huid, bestaande uit producten met de juiste actieve werkstoffen die zorgen voor verbetering tot in de diepste huidlagen. Drs. Roos Wolthuizen bereikt altijd en bij iedereen resultaat. 

Voorbeelden van indicaties voor thuisbehandelingen: pigmentvlekjes, droge huid, huidveroudering, rosacea of acne.

Ontdek ZO® Skin Health

Skincare met hoogwaardige ingrediënten en unieke afleversystemen

Bij Drs. Roos Wolthuizen is er bewust voor gekozen om te werken met de producten van ZO® Skin Health. De huidverzorgingsproducten zijn ontwikkeld door Dr. Zein Obagi, een gerenommeerd dermatoloog. Hij verlegt de grenzen van cosmetische én medische huidverzorging en biedt therapeutische producten die de huid van binnenuit verbeteren en gezond maken. 

Producten zijn geschikt voor ieder huidtype en een breed scala aan huidaandoeningen 

Klinisch bewezen resultaten in onafhankelijke wetenschappelijke studies

Producten worden uitsluitend geleverd aan artsen, huidtherapeuten en erkende medische praktijken

Zowel preventieve huidverzorgingsprogramma's als krachtige programma's gericht op reparatie en herstel

ZO Skin Health

''A good skincare routine is the secret to ageless beauty.''

bottom of page