top of page

Aggressive Anti-Aging Program kit

Aggressive-Anti-Aging-Program-zoskinhealth.png

Aggressive Anti-Aging Program kit

Het Aggressive Anti-Aging Program wordt ingezet om rimpels, hyperpigmentatie (ouderdomsvlekken, zonschade) en de dunner wordende huid te behandelen.

Inhoud

  • Hydrating Cleanser – 60 ml

  • Exfoliating Polish – 16.2 gr

  • Complexion Renewal Pads – 30 pads

  • Daily Power Defense – 30 ml

  • Radical Night Repair – 30 ml

  • Renewal Crème – 50 ml

Gebruiksaanwijzing

Dr. Obagi raadt aan om ‘s ochtends eerst de Hydrating Cleanser te gebruiken. Een kleine hoeveelheid met een beetje water 1 minuut inmasseren op het gelaat en de hals, vervolgens met water afwassen en de huid droog deppen. Daarna gebruikt u 2x per week de Exfoliating Polish. Complexion Renewal Pads daarna aanbrengen op een droog gelaat. Vervolgens gebruikt u 2 pompjes Daily Power Defense. Daarna gebruikt u 1 pompje Renewal Creme om de huid te kalmeren en voeden.


‘s Avonds gebruikt u als eerste stap de Hydrating Cleanser zoals hierboven omgeschreven. Vervolgens gebruikt u de Radical Night Repair, 1 pompje aanbrengen op gelaat en hals, begin met 2x per week en daarna geleidelijk opbouwen wanneer de huid dit tolereert. Let op: bij gebruik van dit product kan roodheid en schilfering optreden. Dit is een teken dat het goed werkt. Het wordt afgeraden om Radical Night Repair te gebruiken bij zwangerschap en lactatie.

Wij raden aan bovenstaand systeem te combineren met een ZO Skin Health zonbescherming.

bottom of page