top of page

Balancing Cleansing Emulsion

Balancing-Cleansing-Emulsion-zoskinhealth.png

Balancing Cleansing Emulsion

De Balancing Cleansing Emulsion is een reiniger waarvan het klinisch is bewezen dat het de gezonde huidbarrière ondersteunt en de huid grondig reinigt door talg en onzuiverheden te verwijderen. Een sterke en gezonde huidbarrière is van belang om schadelijke invloeden buiten te houden, de huid te herstellen en tekenen van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Het resultaat is een gladde, zachte huid met een gezonde en gekalmeerde uitstraling.

De gel-to-milk reinigingsemulsie wordt geactiveerd door water en verandert dan van gel naar een melkachtige emulsie. De reiniger is geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder voor de gevoelige en behandelde huid.

Voordelen

  • Verzachtende ingrediënten verzorgen en ondersteunen de beschermende huidbarrière

  • Veilig te gebruiken na een behandeling of procedure, zoals een laserbehandeling of een chemische peeling

  • Verwijdert talg en onzuiverheden op een comfortabele manier die goed te verdragen is voor een gevoelige huid

  • Geur-, kleur- en sulfaatvrij

Gebruiksaanwijzing

‘s Ochtends en ‘s avonds gebruiken. Breng aan op een droge huid en masseer zachtjes in op het gezicht, de hals en het decolleté. Bij contact met de warmte van de huid zal de gel-formule smelten en onzuiverheden verwijderen. Activeer daarna met water om de reiniger te veranderen in een melkachtige emulsie. Spoel het af met water.

Kan ook gebruikt worden als voorreiniging om hardnekkige make-up te verwijderen, gevolgd door een ZO® wateroplosbare reiniger: Gentle Cleanser, Exfoliating Cleanser of Hydrating Cleanser. Voor de beste resultaten wordt de rest van het Getting Skin Ready® protocol gevolgd.

bottom of page