top of page

Zwangerschapsmasker

De ZO® Skin Health zwangerschapsmasker (melasma) lijn bevat zeer effectieve producten om de pigmentvlekken te verhelderen. Na een zwangerschap kan een zogenaamd 'masker' van pigment ontstaan, ook wel melasma genoemd. Andere oorzaken zijn erfelijkheid, overmatige UV-blootstelling, het gebruik van hormonen, de anticonceptiepil, bepaalde cosmetica of medicatie.  Melasma uit zich door grillig gevormde, onregelmatige pigmentvlekken. De kleur (licht-, donker- of grijsbruin) is afhankelijk van de diepte van het pigment. Karakteriserend voor melasma zijn pigmentvlekken op het voorhoofd, de wangen en slapen, rond de ogen en op de bovenlip. De producten uit deze lijn bevatten essentiële ingrediënten om het pigment op cellulair niveau te verminderen, te stabiliseren en de productie ervan af te remmen. 

Benieuwd welke producten jouw huid nodig heeft om weer te gaan stralen?

 

Boek een 'Ontmoet & Ontdek' kennismakingsafspraak bij Drs. Roos Wolthuizen. Zij zal de gezondheid van jouw huid objectief in kaart brengen middels de revolutionaire OBSERV 520X Pro huidscan. Op basis van de bevindingen en jouw wensen zal er een ZO Skin Health melasma protocol worden opgesteld. De specifieke samenstelling van jouw ZO Skin Health protocol is afhankelijk van de ernst van het melasma*.

 

*Bij een zeer ernstig melasma is het gebruik van hydrochinon geïndiceerd, en zal dit in combinatie met de producten van ZO Skin Health door drs. Roos Wolthuizen worden voorgeschreven. 

bottom of page