top of page

Profhilo® behandeling: is dit iets voor mij?

Begin jij de eerste tekenen van huidveroudering te zien? En wil jij beginnende rimpeltjes, huidverslapping en volumeverlies tegengaan? Dan is een behandeling met Profhilo® iets voor jou!

 

Hieronder ga ik je uitleggen waarom een behandeling met Profhilo® zo geschikt is én wat de behandeling precies inhoudt.


Profhilo®: wat is het en wat doet het?

Profhilo® is één van de nieuwste behandelingen op het gebied van huidverjonging. Het is een injectable die bestaat uit puur hyaluronzuur van hoogwaardige kwaliteit, zonder chemische toevoegingen en BDDE. Het valt onder de categorie ‘skinboosters’.

 

Behandelingen met Profhilo® zorgen voor een natuurlijk huidverjongend effect, zonder dat er gebruik gemaakt wordt van volume.

 

Profhilo® werkt o.b.v. ‘bioremodelling’. Dat wil zeggen dat je door het injecteren van het pure hyaluronzuur de eigen huidcellen activeert! Hiermee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De huidconditie zal zich herstellen, waarmee de huidverslapping eveneens wordt aangepakt. De huid krijgt zijn stevigheid terug, rimpels/lijntjes zullen verminderen en het herstel van de hydratatie van de huid zorgt voor een mooie gezonde glans!










Onderzoek heeft tevens een positieve respons van vetcellen op Profhilo® aangetoond, waardoor volumeverlies wordt afgeremd.

 

Naast het indrukkende positieve effect op (beginnende) huidveroudering, kunnen Profhilo® behandelingen ook een afname in klachten van o.a. eczeem, rosacea en acne bewerkstelligen. Dit is te danken aan het ontstekingsremmende effect van de hoogwaardige kwaliteit waaruit Profhilo® bestaat.


Profhilo®: voor wie?

Na ons 30ste levensjaar beginnen we aanzienlijk collageen, elastine en hyaluronzuur te verliezen in de huid. Dit heeft op langere termijn volumeverlies, huidverslapping en een stuggere huid met lijntjes tot gevolg.

 

De skinbooster Profhilo® is de aangewezen behandeling voor iedereen die zijn huid gehydrateerd én in zeer goede conditie wil houden. Ook voor diegene die een natuurlijk anti-aging effect wensen, maar een ‘echte’ filler niet zien zitten, kan Profhilo® een hele geschikte behandeling zijn.

 

Verschil Profhilo® vs. filler

Zowel Profhilo® als fillers zijn beide injectable behandelingen. Het grootste verschil zit in de samenstelling van de producten en het behandeldoel.

 

Profhilo® bestaat enkel uit puur hyaluronzuur zonder chemische bindingsmiddelen. Het verspreidt zich gelijkmatig onder de huid en geeft geen volume. Hierdoor zullen de natuurlijke verhoudingen in het gezicht niet veranderen en zorgt het voor een uiterst natuurlijk resultaat. Het product is gericht op het verbeteren van de huidkwaliteit en het tegengaan van huidveroudering.

 

Fillers bevatten hyaluronzuur dat chemisch gebonden is om een gel-achtige substantie te vormen. Het verspreidt zich niet onder de huid, maar wordt rechtstreeks in de te behandelen gebieden geïnjecteerd waar het ook zal blijven zitten. Fillers zijn hoofdzakelijk gericht op het corrigeren van volumeverlies, waarmee tevens contouren kunnen worden gecreëerd.

 

Profhilo® behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Profhilo® wordt tijdens de behandeling toegediend middels de BAP-techniek (Bio Aesthetic Points). Deze injectietechniek is ontwikkeld om de effectiviteit van Profhilo® te maximaliseren en tegelijkertijd de behandeling zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. De techniek maakt van Profhilo® een aantrekkelijke behandeling voor iedereen die op zoek is naar subtiele, niet-chirurgische verjonging van huid met minimale hersteltijd.


Wanneer er gekozen wordt voor Profhilo®, zal er worden gestart met 2 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken.


Profhilo®: wanneer resultaat?

Het optimale resultaat is over het algemeen 4-6 weken na de tweede behandeling zichtbaar. Het resultaat van Profhilo® is per persoon verschillend. Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op het resultaat, waaronder de huidconditie voorafgaand aan de behandeling, leeftijd, leefstijl en de algemene gezondheid.


Door het herhalen van de behandeling met Profhilo® eens per 3-6 manden kan het resultaat worden behouden én verbeterd.


Benieuwd of Profhilo® iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Dan kunnen jouw wensen worden besproken en ontvang je een eerlijk en passend advies.


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page